Facebooktwitter

 

L E V E N W O N E N     
V R I J E   T I J D W E R K E N       
BURGERZAKEN STEDENBOUW BIBLIOTHEEK BEDRIJVEN
ONDERWIJS & OPVANG MILIEU CULTUUR - JEUGD - SPORT HANDEL & HORECA
OCMW MOBILITEIT EVENEMENTENLOKET VACATURES
WELZIJN BEKENDMAKINGEN TOERISME VAKANTIEWERK
                                                                                                             

Parkfeesten 2017: 21-24 september


After Work Party – donderdag 21 september 2017

De stad, Distoc en Unizo Dilsen-Stokkem slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren weer een trendy After Work Party in de feesttent in het kasteelpark.
Samen met collega’s en vrienden kan je vanaf 18u00 genieten van een lekkere pasta-maaltijd. Aansluitend zal Duplicate het podium betreden en het feest laten losbarsten! Na het optreden zorgt DJ Luc Van Mechelen voor de nodige ambiance tot 24u00.
Inkomkaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden in het stadhuis, aan de balie van de afdeling WVC. Deze kosten € 10, inclusief pasta-buffet. Aan de kassa betaal je € 15.De 3650 km van Dilsen-Stokkem – vrijdag 22 september 2017
Na het succes van de vorige editie van onze sponsorloop voor het goede doel, de 1000km van Dilsen-Stokkem, leggen we dit jaar de lat een stuk hoger…
Verenigingen, bedrijven, inwoners, … kortom IEDEREEN wordt uitgedaagd om samen 3650 km te lopen of wandelen! Vertrek is voorzien aan de feesttent in kasteelpark Ter Motten. Dit jaar krijgt deze omloop een urban feel, want we trekken deels door de straten van Dilsen en lopen dwars door  enkele gebouwen op de route!
De bedoeling is dat iedere loper zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat integraal naar de Sint-Vincentius vereniging Dilsen-Stokkem. Deze vereniging zet zich in om hulp en ondersteuning te bieden aan kansarmen, organiseert voedselbedeling, realiseerde i.s.m. Huis van het Kind het project Luierbank, zorgde voor een Doorgeefkast in onze stad en nog veel meer! U kan de werking van Sint Vincentius beter leren kennen tijdens het event!
Ook alle toeschouwers zijn van harte welkom om de lopers aan te moedigen en het goede doel vanaf de toog te sponsoren.Show zkt Artiest – Opener cultureel seizoen – zaterdag 23 september 2017

Dilsen-Stokkem barst van muzikaal talent en de stad wil deze artiesten graag een podiumkans bieden! Kom genieten van deze avondshow met talent van eigen bodem! 
Tijdens deze avond kan u ook kennismaken met het ruime cultuuraanbod van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC) voor het werkjaar 2017-2018.
‘Show zkt Artiest’ is een samenwerking tussen stad, afdeling WVC en de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Dilsen-Stokkem. Regie door Joris Bonnarens.
Inkom: gratis!Familiedag ‘Circus’ – zondag 24 september 2017
Het kasteelpark wordt dit jaar helemaal ingekleed in het thema ‘circus’. Dat betekent: veel animatie, clowns, leuke attracties, voorstellingen en optredens, springkastelen, een klimmuur, … Alles is aanwezig om er voor jong en oud een superdag van te maken! Voor de durvers is er zelfs een death ride… Ook de agility shows, een actiespel tussen honden en hun baasjes, zullen ongetwijfeld veel bezoekers bewonderend doen toekijken!
Iedereen is welkom tussen 11u00 en 18u00, mis deze familiedag niet!

                  UiT

                  bib

 

              maascentrumdewissen

           huisvhkind

             ocmw

Disclaimer
Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden.
ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN: KLIK HIER!
Toggle Bar