L E V E N W O N E N     
V R I J E   T I J D W E R K E N       
BURGERZAKEN STEDENBOUW BIBLIOTHEEK BEDRIJVEN
ONDERWIJS & OPVANG MILIEU CULTUUR - JEUGD - SPORT HANDEL & HORECA
OCMW MOBILITEIT EVENEMENTENLOKET VACATURES
WELZIJN BEKENDMAKINGEN TOERISME VAKANTIEWERK
                                                                                                             

Speelpleinwerking zomer

Houdt je kind van dansen, zingen, springen, sporten, knutselen en vooral van spelen? Dan is onze speelpleinwerking zeker iets voor hem of haar! Wij organiseren in de zomervakantie onvergetelijke speeldagen voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar!

Onze speelpleinwerking wordt gerund door een enthousiaste, gedreven en ervaren animatorenploeg. Zij zullen verschillende activiteiten per dag organiseren in “ons eigen speelsysteem”. Dit speelsysteem houdt rekening met de verschillende interesses die kinderen kunnen hebben.

De speelpleinwerking gaat elke dag door van 13.30 tot 17.00 uur. Vanaf 13.00 uur kan je je kind(eren) inschrijven. Deelname is gratis! Het enige dat je nodig hebt om te kunnen deelnemen aan onze speelpleinwerking is een DOE-pas.

In deze brochure vind je alle verdere info over onze speelpleinwerking!

Voor kinderen en jongeren van 4 t.e.m. 15 jaar (°2014-°2003) die om welke reden dan ook géén aansluiting vinden bij het reguliere vrijetijdsaanbod (bijv. kinderen met gedragsproblemen, autisme, mentale- en fysieke beperkingen), enz. is er een speelpleinaanbod op maat.

De speelpleinwerking ‘Ondersteboven’ gaat door in de Meander in Stokkem tijdens verschillende namiddagen in de zomervakantie, telkens van 13.30 tot 17.00 uur en onder begeleiding van ervaren monitoren met aandacht voor de specifieke situatie van elk kind. Deelname is volledig gratis, enkel een DOE-pas is nodig.

Op woensdag 18 juli opent het speelplein zijn deuren voor iedereen: hét ideale moment voor (groot)ouders, tantes, nonkels en andere familieleden om kennis te maken met speelpleinwerking ‘Ondersteboven’. Iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom om het speelplein samen te ontdekken met zijn of haar (klein)kind(eren)!

De overige data waarop speelpleinwerking ‘Ondersteboven’ georganiseerd wordt zijn woensdag 25 juli, de week van maandag 30 juli tot vrijdag 3 augustus, woensdag 8 augustus en woensdag 22 augustus. Tijdens elke activiteit wordt er gewerkt in een ander thema.

Meer info / inschrijven
Heb je nog vragen over Ondersteboven? Wil je graag kennis maken met het team of wil je gewoon graag wat extra informatie? Dan ben je van harte welkom om langs te komen op de afdeling WVC. Je kan ook telefonisch contact nemen via 089 79 08 90 of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Inschrijven kan via dezelfde kanalen of via onze website. Nadien neemt de jeugddienst contact met je op om een afspraak te maken. Broertjes & zusjes zonder beperking zijn natuurlijk ook van harte welkom!

                  UiT

                  bib

 

              maascentrumdewissen

           huisvhkind

             ocmw

 
Disclaimer
Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden.
ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN: KLIK HIER!
Toggle Bar