L E V E N W O N E N     
V R I J E   T I J D W E R K E N       
BURGERZAKEN STEDENBOUW BIBLIOTHEEK BEDRIJVEN
ONDERWIJS & OPVANG MILIEU CULTUUR - JEUGD - SPORT HANDEL & HORECA
OCMW MOBILITEIT EVENEMENTENLOKET VACATURES
WELZIJN BEKENDMAKINGEN TOERISME VAKANTIEWERK
                                                                                                             

Parkfeesten 2018: programma!

 
After Work Party – donderdag 20 september 2018

De stad, Distoc en Unizo Dilsen-Stokkem slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren weer een trendy After Work Party in de feesttent in het kasteelpark.
Samen met collega’s en vrienden kan je vanaf 18u00 genieten van een lekkere maaltijd. Aansluitend zal Domino het podium betreden en het feest laten losbarsten! Na het optreden zorgt DJ Luc Van Mechelen voor de nodige ambiance tot 00u00.
Inkomkaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden in het stadhuis, aan de balie van de afdeling WVC. Deze kosten € 10, inclusief buffet. Aan de kassa betaal je € 15.


Neon Run - tvv ALS Liga en Hart voor Limburg – vrijdag 21 september 2018
met glow zones, leuke beats, verlicht parcours en muzikaal terras aan de tent
 Na het succes van de vorige edities van onze sponsorloop voor het goede doel, wordt tijdens deze Parkfeesten een NEON RUN georganiseerd!
Verenigingen, bedrijven, inwoners, … kortom IEDEREEN wordt uitgedaagd om samen zoveel mogelijk rondes te lopen of wandelen! Vertrek is voorzien aan de feesttent in kasteelpark Ter Motten en de omloop is een ronde van 1 km. Dit jaar geven we de sponsorloop een NEON touch! Deelnemers en supporters mogen zich verkleden in neon, fluo of flashy gekleurde kledij die tijdens de omloop belicht wordt met oa blacklights!
Deelname is gratis, maar het is de bedoeling dat iedere loper of wandelaar zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat naar ALS Liga en Hart voor Limburg.
Alle toeschouwers zijn van harte welkom om de lopers aan te moedigen en het goede doel vanaf de toog te sponsoren. 

NeonRunA5 v2 DEF1


 Comedy & Café – zaterdag 22 september 2018
Comedy…
Opkomend Limburgs comedygeweld zal zorgen voor de invulling van deze avond!
Geniet van een ontspannende avond en maak kennis met de finalisten van Comedy Mania: Tom Melotte – Ismail Kurnaz (Issy) – Koen Mekers – Frank Geelen – Andreas Thijs.
Headliner van de avond is JAN LINSSEN. Hij was de allereerste Limburger die zich winnaar van Comedy Mania mocht noemen en heeft de voorbije 6 jaar aardig getimmerd aan zijn comedy carrière. Ondertussen speelde hij al het voorprogramma van Phillipe Geubels, Wim Helsen en Bart Cannaerts!
Tijdens deze avond kan u ook kennismaken met het ruime cultuuraanbod van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC) voor het werkjaar 2018-2019.
& Café!
We sluiten af met café in de feesttent! Zo heeft u de mogelijkheid om gezellig na te praten!

  

Familiedag ‘Wetenschap & Techniek’ – zondag 23 september 2018
Het kasteelpark wordt dit jaar helemaal ingekleed in het thema ‘wetenschap & techniek’. Dat betekent: straattheater met spectaculaire trucs, wetenschapsshows, een proefmobiel, doe-dozen met experimentjes, diverse workshops zoals lego-robots programmeren of waterraket schieten, een zeepbellentuin, glittertattoos, springkastelen, hindernispistes, een speelbus, tuimelwagen, spacebike, enzovoort. Er wordt ook een speciale peuterzone ingericht voor de allerkleinste bezoekers.
Het is duidelijk dat alles weer aanwezig zal zijn om er, net als de voorgaande edities, een superdag voor jong en oud van te maken! Iedereen is hartelijk welkom tussen 13u00 en 18u00, mis deze familiedag niet!
 

                  UiT

                  bib

 

              maascentrumdewissen

           huisvhkind

             ocmw

 
Disclaimer
Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden.
ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN: KLIK HIER!
Toggle Bar