L E V E N W O N E N     
V R I J E   T I J D W E R K E N       
BURGERZAKEN STEDENBOUW BIBLIOTHEEK BEDRIJVEN
ONDERWIJS & OPVANG MILIEU CULTUUR - JEUGD - SPORT HANDEL & HORECA
OCMW MOBILITEIT EVENEMENTENLOKET VACATURES
WELZIJN BEKENDMAKINGEN TOERISME VAKANTIEWERK
                                                                                                             

Bouwgronden te koop


Betaalbare bouwkavels aanbieden is voor de stad één van de belangrijkste doelstellingen op vlak van ruimtelijke ordening. De afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten en naast de verkavelingen ‘Brammert’, ‘Achter de secretariswoning’ en 'Kerkvoetpad’ zijn jaarlijks bouwkavels op de markt gebracht, verspreid over het hele grondgebied.

We zijn terecht fier om nu van start te kunnen gaan met de verkoop van 21 bouwkavels in de nieuwe verkaveling ‘Heilderveld’. Deze verkaveling ligt midden in het centrum van hoofddorp Dilsen, in de nabijheid van alle voorzieningen zoals scholen, winkels, restaurants, ziekenfondsen. Het stadhuis en omliggend kasteelpark ‘Ter Motten’ liggen op een steenworp van deze locatie. Op dit ogenblik worden de laatste wegeniswerken uitgevoerd. Alles is gebruiksklaar tegen de zomer.

Op zaterdag 23 juni 2018 wordt er tussen 09.00 en 12.00 uur een infomarkt georganiseerd in Café Biljart in Dilsen. Tijdens deze uren kunt u doorlopend terecht bij onze medewerkers van de dienst omgeving met al uw vragen (kandidaatstelling, verkoopprocedure, de bouwvoorschriften, enz.). Er zal u tevens de infobrochure overhandigd worden (die u ook onderaan dit bericht kan terugvinden).


De inschrijvingstermijn loopt van donderdag 21 juni 2018 t.e.m. vrijdag 20 juli 2018.


De gronden worden verkocht aan een vaste prijs van 120€/m², dit overeenkomstig het reglement toewijzingsnormen goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 11 april 2002. 

Hieronder vindt u de infobundel. Deze bevat uitgebreide informatie over de prijs per kavel, de verkavelingsvoorschriften- en verkavelingsplannen die van toepassing zijn, het reglement toewijzingsnormen.

Kandidaatstelling moet per aangetekende zending gebeuren, t.a.v. de dienst RO, Europalaan 25, 3650 Dilsen-Stokkem door gebruik te maken van het officieel inschrijvingsformulier (zie achteraan infobundel).

Informatieplicht bouwkavels Heilderveld:

Geen stedenbouwkundige vergunning / RUP Heilderveld / verkavelingsvergunning A20153 / geen dagvaardiging / geen recht van voorkoop / niet gelegen in een watergevoelig openruimtegebied. De kavels zijn vrij van gebruik (noch verhuurd, noch verpacht).


Links

Infobundel
Verkavelingsplan 
Verkavelingsvoorschriften

Contact
Heeft u vragen omtrent uw kandidatuurstelling, de procedure, de bouwvoorschriften, …. of wenst u meer uitleg? Dan kunt u hiervoor terecht bij mevrouw Cathy Claessens, (089)79 09 52, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

                  UiT

                  bib

 

              maascentrumdewissen

           huisvhkind

             ocmw

 
Disclaimer
Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden.
ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN: KLIK HIER!
Toggle Bar